Sme Go finansavimo pasiūlymai

0

„Mascus” džiaugiasi galėdami pranešti apie  partnerystę su Sme Go. 2016 m. veiklą pradėjusi finansinių technologijų įmonė „smeGo“ šiuo metu yra didžiausia Baltijos šalyse nebankinio finansavimo technologijų platforma, suteikusi finansavimą už daugiau nei 1,4 mlrd. eurų, daugiau nei 3000 augančių verslų Europoje. Šiuo metu siūlanti bene plačiausią finansavimo paslaugų spektrą: pajamomis grįstą finansavimą, faktoringą, lizingą, kredito liniją, verslo paskolas bei verslo paskolas su valstybės garantijomis.

Jokių kliūčių Jūsų verslo augimui: platus finansavimo sprendimų pasirinkimas

Finansavimo sprendimai iki 5 000 000 eurų, pritaikyti kiekvieno verslo poreikiams,  dar paprastesnis ir greitesnis finansavimo procesas „smeGo“ platformoje.

Verslo paskola 

Idealu įmonėms, kurios siekia investuoti į plėtrą ar procesų optimizavimą. Pavyzdžiui: naujai įrangai pirkti, investicijoms į technologinius sprendimus, patalpų atnaujinimui, kaip renovacija ar naujų patalpų pirkimas; plėtrai į kitas rinkas ir t.t. 

Maksimali suma: 5 000 000 €

Grąžinimo terminas: 3 metai 

Kredito linija 

Puikus pasirinkimas verslui, norinčiam turėti laisvę ir lankstumą, reaguojant į pokyčius ar neplanuotas situacijas. Verslui, siekiančiam lankstumo, įveikiant įvairius iššūkius.

Maksimali suma: 5 000 000 €

Grąžinimo terminas: 3 metai 

Faktoringas 

Puikus pasirinkimas B2B ir sezoniniams verslams, norintiems užtikrinti finansinį stabilumą, kol laukiama sąskaitų apmokėjimų iš klientų.  

Maksimali suma: 3 500 000 €

Palūkanos: nuo 0,75 % / mėn

Lizingas 

Puikus pasirinkimas verslams, kurie planuoja pirkti naują įrangą, automobilius ir kitą verslui reikalingą transportą. 

Minimali suma: nuo 5 000  €

Pradinė įmoka: nuo 10 %

Mikrofinansavimas be užstato

Puikiai tinka įmonėms, kurioms reikia apyvartinio kapitalo greitai.

Manksimali suma: iki 50 000 €

Jokių užstato reikalavimų.

Investicinės paskolos su EIF garantijomis 

Puikiai tinka įmonėms, investuojančioms į tvarumą, technologonius sprendimus, inovacijas ar verslo skaitmenizaciją.

Maksimali suma: 1 500 000 €

EIF garantuos iki 80 % paskolos sumos.

Paskolos su INVEGA garantijomis ir dar daugiau kitų finansavimo priemonių!

Kaip pateikti paraišką per „smeGo“ ?

Pateikti paraišką užtruksite vos kelias minutes! Jei jau žinote, koks finansavimo sprendimas yra tinkamiausias Jums – pildyti paraišką galite tiesiog internetu (nuoroda) https://www.smefinance.eu/application , pasirinkus finansavimo priemonę, pasirinkite norimą gauti paskolos sumą bei laikotarpį, per kurį planuojate grąžinti paskolą. „smeGo“ komanda su Jumis susisieks per 1-2 darbo dienas nuo paraiškos pateikimo.

Jei nežinote kokia finansinė priemonė būtų tinkamiausia Jūsų verslui, bet norite pasikonsultuoti, skambinkite telefonu +370 601 77777 arba rašykite el. paštu: lizingas@smefinance.lt

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą