Mascus pirkėjams patraukliausi naudotų sunkvežimių ir pramoninių transporto priemonių prekių ženklai.

0

Sunkvežimiai ir priekabos yra antras svarbiausias „Mascus“ sektorius pagal parduodamų transporto priemonių kiekį po statybų. Patikimų prekiautojų sąrašas yra didelis: 20 000 parduodamų naudotų sunkvežimių Mascus, 13 500 furgonų ir lengvųjų komercinių transporto priemonių, 9 000 vilkikų, 8 000 puspriekabių ir daugiau nei 4500 priekabų. 90% šių sunkvežimių prekiaujama Europos rinkoje.


2020 m. pradžioje Vakarų Europoje populiariausi naudotų sunkvežimių ir pramoninių transporto priemonių prekių ženklai


Remiantis mūsų 2020 m. pirmojo ketvirčio statistika apie naudotų sunkvežimių ir transporto priemonių paklausą, dauguma Vakarų Europos šalių pirkėjų teikia pirmenybę šioms markėms: 30 proc. iš pirkėjų gautų el. Pašto užklausų yra „Mercedes-Benz“ sunkvežimiams ir transporto priemonėms, 12 proc. „MAN“, „Volvo“ ir „Scania“ sudaro po 10% pardavėjams siunčiamų el. Pašto užklausų, po jų eina 9% „Iveco“, 8% „Renault“ ir 7% „DAF“.

Top 3 requested brands of used trucks per country in Western Europe




2020 m. pradžioje Šiaurės ir Baltijos šalyse paklausiausi naudotų sunkvežimių ir pramoninių transporto priemonių prekių ženklai

Šiaurės ir Baltijos regionuose „Volvo“ ir „Scania“ prekės ženklai taip pat yra paklausiausi ir „Mascus“ : 37% pirkėjų el. pašto užklausų išsiuntė „Volvo“ sunkvežimiams, 32% – „Scania“ transporto priemonėms, „Mercedes“ „Benz“ sugeba pritraukti 15 proc. pirkėjų , o „MAN“, „Iveco“, „DAF“ ir „Renault“ iš viso sudaro 12 proc. pirkėjų užklausų.

Top 3 requested brands of used trucks per country in the Nordic and Baltic regions

2020 m. pradžioje Rytų Europos šalyse paklausiausi naudotų sunkvežimių ir pramoninių transporto priemonių prekių ženklai

Rytų Europos šalyse padėtis įvairesnė. „Mercedes-Benz“ yra pirmaujantis prekių ženklas pagal pirkėjų pageidavimus ir sudaro 26% visų pardavėjų el. Paštu siunčiamų užklausų. „Iveco“ (16%), MAN (14%) ir „Scania“ (12%) yra antra pagal pirkėjų susidomėjimą, o „Renault“ ir „Volvo“ sudaro po 8% pirkėjų užklausų.

Top 3 requested brands of used trucks per country in Eastern Europe

2020 m. pradžioje Šiaurės Amerikos šalyse paklausiausi naudotų sunkvežimių ir pramoninių transporto priemonių prekių ženklai

JAV ir Kanadoje daugiausia transporto priemonių, kurių pirkėjai pageidauja Mascus, yra: „Freightliner“ (26 proc. Visų el. Pašto užklausų skaičiaus), „International“ (21 proc.) Ir „Volvo“ (14 proc.).

Top 3 requested brands of used trucks per country in North America

Pasaulyje pirkėjai, ieškantys naudotų sunkvežimių ir transportavimo priemonių Mascus pirmąjį 2020 m. ketvirtį išsiuntė daugiausia el. Pašto užklausų dėl šių prekių ženklų: „Mercedes-Benz“ (23%), „Volvo“ (18%), „Scania“ (16%) ir MAN (10%). ).

Atidaryti naudojant „Google“ vertėją

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą