Paklausiausi ekskavatorių prekių ženklai naudotos įrangos rinkoje pirmąjį 2020 m. pusmetį

0

Ekskavatoriai yra populiariausia naudota statybinė technika „Mascus“, kur jų šiuo metu parduodama 27 000. 2020 m. Iki gegužės pabaigos pirkėjai išsiuntė beveik 40 000 el. Pašto paklausimų apie įvairių tipų naudotus ekskavatorius. Vien tik ekskavatorių poreikis, ekstrapoliuotas iš pardavėjų išsiųstų el. Pašto pirkimų užklausų skaičiaus, sudaro 33% visos „Mascus“ pateiktos naudotos statybinės įrangos paklausos.

Mascus svetainėje rasite platų įvairių tipų ir dydžių ekskavatorių pasirinkimą, tinkančius konkretiems darbams – nuo žemės pervežimo, atliekų kėlimo, kasimo iki kasimo, griovimo, gilinimo ir daugeliui kitų tikslų. Vikšrinių ekskavatorių poreikis sudaro 44% visos ekskavatorių paklausos, o mini ekskavatoriai – 28%, po to ratinių ekskavatorių, kurie sudaro 16% paklausos.

Įrangos gamintojas yra vienas iš lemiamų veiksnių, norint įsigyti ekskavatorių. Statybinės įrangos pramonėje visi žino svarbiausius ir patikimiausius gamintojų pavadinimus. Jei nesate tikri, į kuriuos ekskavatorių prekinius ženklus pirmiausia reikia atkreipti dėmesį , remdamiesi duomenimis, gautais iš Mascus šiais metais iki gegužės pabaigos, mes išskiriame 3 populiariausius ekskavatorių ženklus, kuriems pirmenybę teikia pirkėjai konkrečioje šalyje.

Paklausiausi ekskavatorių prekių ženklai kuriais domėjosi pirkėjai iš Vakarų Europos

Pirkėjai iš vakarų Europos teikia pirmenybę „Caterpillar“ ekskavatoriams. Tai patvirtina 15% visų el. Pašto pirkimo užklausų, per „Mascus“ atsiųstų per 2020 m. Iki gegužės mėn. „Hitachi“ užima antrąją vietą su 13% visų šio regiono pirkėjų „Mascus“ užklausų .

Toliau pirkėjai teikia pirmenybę, šiems ekskavatorių ženklams : „Volvo“ (9%), „Komatsu“ (8%), „Kubota“ (7%), „Takeuchi“ (6%) ir JCB (6%).

Verta paminėti, kad Vakarų Europa per Mascus skelbia 48% visų ekskavatorių pirkimo užklausų.

Top 3 requested brands of used excavators by buyers in West Europe


Populiariausi ekskavatorių prekės ženklai, kuriais domisi pirkėjai iš Šiaurės ir Baltijos šalių

Šiaurės ir Baltijos regione „Volvo“ užima tvirtą poziciją naudotų ekskavatorių paklausoje, o jo pirkimo dalis sudaro 23 proc. visų pirkimų skaičiaus, tuo pačiu metu užėmus aukščiausią vietą daugelyje šalių, išskyrus Latviją, „Kubota“ yra populiariausias gamintojas, kurį pirkėjai renkasi. Kiti prekių ženklai, pagal kuriuos pirmenybė teikiama pirkimui, yra „Hitachi“ (9%) ir „Caterpillar“ (8%).

Šiaurės ir Baltijos šalių pirkėjai per Mascus skelbia 13% visų ekskavatorių pirkimo užklausų.

Top 3 requested brands of used excavators by buyers in the Nordic and Baltic region


Populiariausi ekskavatorių prekių ženklai, kuriais domisi pirkėjai iš Rytų Europos

3 populiariausi prekės ženklai, gaunantys daugiausia pirkimo užklausų iš Rytų Europos, sudaro daugiau nei trečdalį visos paklausos, panašiai kaip padėtis Vakarų Europoje. Tačiau įdomus faktas yra tai, kad JCB pateko į aukščiausią vietą ir užima trečiąją poziciją (10 proc.), Po „Volvo“ yra antroje vietoje (11 proc.). „Caterpillar“ ekskavatoriai taip pat yra svarbiausias pasirinkimas šiame regione – 15 proc. visų pirkimo užklausų pateikia pirkėjai iš Rytų Europos.

Dar trečdalį paklausos iš Rytų Europos sudaro kolektyviniai ekskavatoriai „Komatsu“ (7%), „Liebherr“ (7%), „Hitachi“ (65), „Kubota“ (6%) ir „Takeuchi“ (6%). Kitas specifinis šio regiono paklausos bruožas yra tas, kad 3 populiariausi prekės ženklai yra labai skirtingi kiekvienoje šalyje, mes negalime išskirti pagrindinio prekės ženklo, užimančio aukščiausią poziciją daugelyje šalių.

Top 3 requested brands of excavators by buyers in East Europe

Populiariausi ekskavatorių prekėių ženklai, kuriais domėjosi pirkėjai iš JAV

Remiantis JAV pateiktomis elektroninio pašto pirkimų užklausomis, populiariausi ekskavatorių ženklai yra šie: „Caterpillar“ (32%), „Komatsu“ (12%), „Hitachi“ (10%) ir „Doosan“ (9%).

Top 3 requested brands of used excavators by buyers in North America
Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą