Teleskopiniai krautuvai

0

UAB „Intrac Lietuva“ atstovauja John Deere, Case, Manitou ir Bomag prekinius ženklus bei klientams tiekia miško tvarkos, kelių, statybos ir krovos techniką Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

UAB „Intrac Lietuva” atstovauja Prancūzijos prekinį ženklą Manitou . Manitou prekinis ženklas pasirodė rinkoje 1958 m. su pirmuoju krautuvu MC 5. Daugiau krautuvo modelių rinkoje atsirado 1969 m., o 1989 m. Manitou pradėjo gaminti ir teleskopinius krautuvus. Šiuo metu jų asortimente yra apie 400 krautuvų modelių (mini krautuvai, šarnyriniai, šakiniai, teleskopiniai MRT, MLT ir MT serijos krautuvai, keltuvai žmonėms kelti ir kt. krautuvai).

Krautuvų pasirinkimo galimybės

Krovinių valdymo automatizavimas darbą paverčia kur kas paprastesniu – tai reikalauja mažiau laiko ir pastangų, be to, užtikrinamas didesnis efektyvumas. Krautuvai sunkų fizinį darbą paverčia kur kas lengviau atliekamu, darbas tampa našesnis, nes krautuvai gali pakelti net iki kelių tonų svorio krovinius. Tokia įranga leidžia įvairioms bendrovėms kur kas paprasčiau kontroliuoti išlaidas, nes įvairūs fizinės jėgos reikalaujantys darbai yra patikimi techninei įrangai, bet ne darbuotojams. Krautuvų valdymas yra labai paprastas ir nereikalaujantis ypatingų pastangų, daugumoje krautuvų yra įdiegta automatinio valdymo funkcija. Šiandien teleskopiniai krautuvai yra vienas populiariausių pasirinkimų, kada siekiama, kad įranga būtų pakankamai manevringa ir universali. Tesleskopiniai krautuvai leidžia pakelti krovinius į tam tikrą pasirinktą aukštį, jiems galima pritaikyti labai įvairius priedus, ir t.t. Teleskopiniai krautuvai gali būti naudojami įvairiose srityse, o darbų, kuriuos galima atlikti naudojant šiuos krautuvus, yra taip pat nemažai.

Manitou teleskopiniai krautuvai

Manitou teleskopiniai krautuvai – gana dažnas pasirinkimas, kada norima užtikrinti pakankamą darbo našumą. Šių krautuvų pasirinkimas yra gana didelis, todėl svarbu atsižvelgti į tam tikrus svarbiausius kriterijus, ir tai padės atrasti palankiausias pasirinkimo galimybes. Taigi, kuo pasižymi įvairūs Manitou krautuvai?

Manitou MLT serijos teleskopiniai krautuvai

MLT serijos teleskopinis krautuvas yra pritaikytas žemės ūkiui. Jis pasižymi kompaktiška konstrukcija, kuri leidžia paprasčiau pravažiuoti siaurose vietose. MLT serijos teleskopinis krautuvas turi papildomą garso izoliaciją, garantuojančią ramų darbą daugybę valandų. Šios serijos teleskopinių krautuvų PREMIUM standartinę komplektaciją sudaro oro kondicionierius, automatinė variklio aušinimo sistema, kintamo debito hidraulikos siurblys, leidžiantis vienu metu atlikti iki trijų strėlės operacijų, pneumatinė sėdynė, automatinė visų ratų blokiruotė, šakės, cikloninis oro filtras. Taip pat yra siūlomos ir papildomos komplektacijos galimybės: strėlės amortizavimo sistema, hidrauliniai stabdžiai, priekabų prikabinimo sistemos, ir t.t.

Daugiau informacijos apie teleskopinius krautuvus skaitykite čia.

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą