Sniego valytuvai

0

Pisten Bully sniegaeigiai ir vikšriniai mechanizmai yra skirti sniego priežiūrai kalnuotose vietovėse. Jie pasižymi puikiu našumu, ekonomiškumu, ergonomika ir patvariu dizainu.
Ši technika idealiai tinka slidinėjimo trasoms, siekiant sukurti kokybiškus šlaitus ir sniego parkus.
Pisten Bully sniego traktoriai pasižymi naujoviškomis technologijomis ir moderniu dizainu, atitinkančiu pasaulio reikalavimus. Siekiant maksimaliai padidinti traktorių efektyvumą, Pisten Bully dėmesys skiriamas išteklių naudojimo efektyvumui.
Šie sniego traktoriai turi sumanią sistemą. Operatorius gali matyti tikrą monitoriaus ir žemės profilio sniego gylį realiu laiku. Todėl rengiant sniego trasą jis gali pasikliauti realiuoju laiku gautais duomenimis iš GPS antenos ir kampo jutiklių. Pisten Bully sniego matavimo sistemą galima naudoti ant šlaitų, parkų ir slidinėjimo trasų.


Didžiausiame pasaulyje sunkiosios specializuotos technikos portale MASCUS rasite ne tik sniegaeigius, bet ir kitus sniego valytuvus, tokius kaip sniego peiliai, sniego valytuvai, smėlio ir druskos barstytuvai, taip pat kitos kelių ir sniego technikos Lietuvoje ir visame pasaulyje.

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą