Mascus Išleido Mobilią Aplikaciją

0

Rask dėvėtą techniką ir komercinį transportą savo mobilajame telefone.

Džiaugiamės galėdami pasidalinti nauja Mascus – Dėvėtos technikos aplikacija. Aplikacija yra nemokama ir veikia „iPhone“, „iPad“, „Android“ išmaniuosiuose telefonuose ar planšetiniuose kompiuteriuose. Parsisiųskit Mascus App iš App Store arba Google Play ir gaukite prieigą prie daugiau nei 400,000 dėvėtos statybų, žemės ūkio, krovimo, miško technikos skelbimų. Šios aplikacijos pagalba prieiga prie Mascus bus tik mygtuko atsumu.

Mobilūs telefonai tapo esmine, mūsų gyvenimo dalimi. Juos naudojame įsigyti reikiamus daiktus ar tai būtų traukinio bilietai, viešbučio rezervacija, ar transporto priemonė. Sunkiosios technikos industrija nėra išimtis. Vis daugiau klientų ieško sunkiosios technikos skelbimų Mascus naudodami mobiliuosius telefonus. 2018 metais apsilankymai iš mobilių telefonų viršijo apsilankymus iš statinių kompiuterių. Logiškas mūsų startegijos žingsnis buvo išleisti mobilią aplikaciją – geriau atliepti mūsų vartotojų poreikius.


Mūsų aplikacija apima keletą centrinių funkcijų, kurios leidžia ieškoti naudotos įrangos pardavimui, lengvai ir greitai. tiesiog pasirinkite vieną iš šešių kategorijų –TransportoŽemės ūkioStatybųMiško , Krovimo, Aplinkos tvarkymo.

Mascus App screenshoots 1
Search for used equipment and contact the seller

Norite įsigyti John Deere traktorių, pagamintą ne vėliau 2014 metų? Mūsų detali paieška leidžia susiaurinti rezultatus pagal kategorijas, prekės ženklą, modelį, kainą, vietą ir pan.

Susisiekite su pardavėju tiesiogiai iš savo mobiliojo prietaiso telefonu arba el. paštu

Kai tik randate Jus dominantį skelbimą su pardavėju galite susisiekti telefonu arba el.paštu tiesiai iš Mascus app.

Norite gauti pranešimus apie naujausius Mascus skelbimus? Išsaugokite savo paiešką ir įjunkite pranešimo nustatymą,programa informuos Jus, kai atsiras Jūsų paieškos kriterijus atitinkantis įrenginys. Vėliau galite jį redaguoti arba ištrinti spustelėję ekrano apačioje esančią nuorodą Išsaugotos paieškos.

Add to Favourites, Share a used equipment listing, create alerts to be notified

Jeigu Mascus App Jums pasirodė naudinga, būtume dėkingi jeigu reitinguotumėt app parduotuvėje ir pasidalintumėt su draugais bei kolegomis.Taip pat galite parašyti trumpą atsiliepimą.

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą