MAN – sunkvežimių, autobusų ir mikroautobusų gamintojas

0

MAN kompanija savo veiklą pradėjo 1758-aisiais, kaip „St. Antony“ sunkiosios pramonės įmonė. Tačiau po ilgų veiklos metų, 1908-aisiais, įmonės pavadinimas pasikeitė ir tapo MAN – įmone, sparčiai gaminančia lakštinius spaudos presus, o vėliau ir komercines transporto priemones bei jų dalis. Šiandien MAN laikoma pasaulyje pripažinta didžiausia inžinerijos kompanija, kuri gamina itin kokybiškus ir vertinamus sunkvežimius, autobusus, dyzelinius ir benzininius variklius bei įvairius transporto priemonių priedus ar dalis.

Pačių MAN gamintojų teigimu, MAN yra sunkvežimių, autobusų ir mikroautobusų tiekėjas, didžiausią dėmesį skiriantis inovatyviems sprendimams. Be nuolatinės orientacijos į klientą, MAN išskiria ir kitus pagrindinius savo sėkmės veiksnius – technologijų lyderystę ir nuolatinį efektyvių pardavimų vystymą. MAN inžinieriai nuolat stengiasi tobulinti savo gaminius, ypač elektroniką (padangų slėgio valdymo įrenginius, variklius, saugiklių blokus, valdymo blokus, šildymo valdymo skydelius ir pan.), ir paversti juos maksimaliai funkcionaliais. Pasitelkus šiuolaikines technologijas ir inovatyvius sprendimus buvo sukurti kokybiški, patikimi, ilgaamžiai ir transporto elektronikos rinkoje itin palankiai vertinami gaminiai.

Abejojantiems MAN pasiekimais, vertėtų pasakyti, kad ši įmonė, kurios būstinė yra Miunchene, pripažinta viena iš pirmaujančių tarptautinių komercinių transporto priemonių ir transporto sprendimų tiekėjų Europoje, turinti gamyklas trijose Europos šalyse, taip pat Rusijoje, Pietų Afrikoje, Indijoje ir Turkijoje. MAN stengiasi savo gaminius kurti taip, kad dirbant su jais sumažėtų įvairių nesklandumų, trikdžių ir nelaimingų atsitikimų tikimybė. Taip pat MAN gaminiams taikomi griežti standartai, orientuoti į saugumą ir nepriekaištingą kokybę.

MAN didžiuojasi galėdama būti 5 pagal dydį transporto elektronikos gamintoja pasaulyje. Į MAN elektronikos asortimentą įtraukta: elektros valdymo sistemos, kabelių diržai, elektros ir elektroniniai mazgai, presai, aliuminio liejiniai, metalo lakštų gamyba ir įvairūs valdymo blokai, tad savo MAN technikai reikalingą elektronikos (ir ne tik) dalį čia išties nesunku surasti.

MAN transporto elektronikos privalumai

MAN pastangos pastebimos ir vertinamos: jų gaminama elektronika atlieka visas reikalingas funkcijas ir duoda akivaizdžios naudos: padeda greičiau pastebėti galimus sutrikimus, palengvina atsiradusių trigdžių šalinimą, leidžia sklandžiau ir efektyviau dirbti. Taip pat sumažina transporto priemonės eksploatavimo išlaidas ir užtikrina, jog darbai būtų atlikti ne tik operatyviau, bet ir kokybiškiau.

Jei reikėtų išskirti svarbiausius MAN transporto elektronikos privalumus, tai neabejotinai būtų:

  1. Saugumas. MAN inžinieriai stengiasi kurti tokius gaminius, kurie išsiskirtų sklandžiu veikimu ir efektyvumu, todėl MAN elektronika yra patikima ir mažinanti įvairių transporto trikdžių, sutrikimų rizikas. Be to, MAN transporto dalys, ypač elektronika, gaminamos laikantis MAN standartų, visuomet atsakingai tikrinama, kad jos atitiktų griežtus kokybės reikalvimus, būtų patikimos ir ekonomiškos.
  2. Kokybė. MAN gamina įvairias elektrines, elektronines ir elektromechanines valdymo sistemas bei agregatus. MAN stengiasi pasiūlyti didelės pridėtinės vertės sprendimus, kurie suteiktų itin didelę naudą klientams.
Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą