Kas yra uosto krovos įranga?

0

Uosto krovos įranga – tai terminas, vartojamas kalbant apie bet kokią įrangą, reikalingą kroviniams tvarkyti jūrų uostuose.

Uostams reikia daug įvairios krovos įrangos, kad būtų užtikrintas sklandus objekto veikimas. Jei uostai neveikia sklandžiai, gali dingti medžiagos, taip pat gali būti padaryta kita materiali žala.

Uostų kranai, konteinerių krautuvai ir kiti gaminiai – tai įvairi technika, kuri reikalinga naudoti uoste. Daugiau informacijos rasite Mascus .

Uosto krovos įrangos tipai

Tokie pirmaujantys prekių ženklai kaip „Kalmar”, „Hyster” ir „Terbeg” gamina įvairią įrangą, pvz., konteinerių krautuvus ir tiltinį kraną. Toliau pateikiame informaciją apie įrangos tipus ir jų naudojimo būdus:

Terminalų traktoriai

Terminalo traktoriai dar vadinami kiemo traktoriais ir dažnai naudojami manevruoti su konteineriais uosto teritorijose. Šios specializuotos transporto priemonės sukurtos taip, kad jomis būtų galima pervežti sunkius krovinius uosto teritorijoje.

Paprastai jie yra mažesni ir lengviau manevruojami nei tradiciniai sunkvežimiai, daugelyje terminalo vilkikų yra specialios ratų jungtys, kuriomis galima greitai ir lengvai prijungti ir atjungti krovinių konteinerius.

Ši gyvybiškai svarbi priemonė atlieka svarbų vaidmenį pervežant krovinius ir užtikrina, kad jie būtų vežami saugiai ir efektyviai.

Konteinerių krautuvai

Konteinerių krautuvai naudojami laivybos konteineriams kelti ir perkelti. Jie gali pakelti ir perkelti iki 50 tonų sveriančius konteinerius.

Jie gali pakelti konteinerius nuo viršutinių kampų ir perkelti juos tiek horizontaliai, tiek vertikaliai, taip pat gali sukrauti konteinerius iki keturių aukštų. Jie ypač naudingi pakraunant ir iškraunant konteinerius iš sunkvežimių.

Konteinerių krautuvai padeda palaikyti krovinių srautą uoste ir yra labai svarbi uosto operacijų priemonė.

Tiltiniai ir portaliniai kranai

Tiltiniai kranai naudojami dideliems kroviniams, pavyzdžiui: birioms medžiagoms ar sunkiasvorėms mašinoms, kelti ir perkelti. Dažnai pakabinami ant sumontuotos bėgių sistemos, tiltiniai kranai paprastai turi keltuvų ir vežimėlių sistemą, kuri leidžia jiems kelti. Jie dažnai naudojami laivams pakrauti ir iškrauti.

Portaliniai kranai yra panašūs, tačiau jie montuojami ant portalo – konstrukcijos, remiamos ratais arba bėgiais ant žemės. Jų paskirtis panaši į tiltinių kranų.

Abu jie naudojami labai sunkiems kroviniams, kurių negali perkelti kita įranga, perkelti. Juos paprastai valdo aukštos kvalifikacijos operatoriai, kad būtų sumažinta nelaimingų atsitikimų rizika.

Raskite uosto krovinių tvarkymo įrangą šiandien.
Nesvarbu, ar ieškote krano, ar keltuvo, ar ko nors visiškai kito, Mascus svetainėje galite rasti savo reikalavimus atitinkančią techniką.

Reikia kitos krovos įrangos? Šiandien peržiūrėkite visą mūsų asortimentą.

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą