Ataskaita: Populiariausia dėvėta technika Mascus portale 2019 m.

0

Mascus skelbia apie 400 000 dėvėtos technikos skelbimų šešiose pagrindinėse kategorijose : Statybų, Žemės ūkio, Transporto, Kėlimo/krovimo, Miško technikos, Aplinkos tvarkymo. Kiekviena kategorija yra skirstoma į 15 ar net 20 subkategorijų.

Be mašinų kategorijų, Mascus sąrašą dar labiau praturtina įvairūs naudotos sunkiosios technikos prekės ženklai, skelbiami mūsų platformoje.

Metų pabaigoje norėjome išsiaiškinti, kurios mašinos buvo populiariausios 2019 m. Rėmėmės dažniausiai peržiūrėtos technikos skelbimais, daugiausiai užklausų gavusių prekės ženklų bei daugiausiai parduotų (pašalintų) skelbimų analize.

Daugiausiai peržiūrų sulaukusių mašinų tipai

Traktoriai užima pirmą vietą pagal paieškų ir peržiūrų skaičių 2019. Antra vieta atitenka ekskavatoriams, bet vis tik tris kartus mažiau populiarūs nei traktoriai. Top 3 populiariausių užbaigia kita statybinė technika – frontalinis krautuvas.

Daugiausiai parduotų mašinų


Nenuostabu, kad traktoriai ir vikšriniai ekskavatoriai taip pat yra pirmose dviejuose vietose iš daugiausiai pašalintų „Mascus“ skelbimų sąrašų (aiškus indikatorius, kad mašina buvo parduota).

Nors bortiniai sunkvežimiai buvo tik top 20 peržiūrėtų skelbimų sąrašo pabaigoje, jie yra #3 populiariausiuose top 20 parduotų mašinų tipuose.

Labiausiai ieškomos mašinos

Remdamiesi pirkimų el. paštu užklausomis, kurias potencialūs pirkėjai atsiuntė prekiautojams, besiskelbiantiems Mascus, vikšriniai ekskavatoriai buvo paklausiausios mašinos 2019 m., toliau sekė traktoriai ir ratiniai krautuvai. Sąrašą papildo 3 statybinės mašinos: mini ekskavatoriai, ratiniai ekskavatoriai ir ekskavatoriniai krautuvai.

Paklausiausi prekės ženklai

Pažvelgus į paklausiausius Mascus svetainėje prekės ženklus, daugiausia pirkimo užklausų gavo „Caterpillar“ ir „Volvo“. JCB, „Komatsu“, „John Deere“ ir „Mercedes-Benz“ yra sąrašo viršuje, tačiau kiekviena jų gavo tik pusę „Caterpillar“ ar „Volvo“ užklausų.

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą