„Case IH“ netrukus rinkai pristatys išmanią ūkio valdymo programėlę

0

Bendrovė pranešė, kad atnaujino technologijų valdymo programą „Precision“, įskaitant ir naują „Case IH FieldOps“ programėlę.

„Case IH FieldOps“ yra išmanus programinis sprendimas skirtas, per internetą ir nuotolį, valdyti ūkį ir priimti efektyvius sprendimus. FieldOps leidžia savininkams ir operatoriams bet kuriuo metu ir iš bet kurios vietos valdyti ir vizualizuoti kelių skirtingų prekių ženklų transporto priemones.

FieldOps suteikia realiuoju laiku prieigą prie agronominių, mašinų ir eksploatacinių duomenų, kuriais gali pasinaudoti ūkininkas, įskaitant ir žemdirbio partnerius, jei jie tokią programėlę turi.

Case IH FieldOps“ tai centralizuota skaitmeninė platforma, kuri supaprastina prieigą prie duomenų ir leidžia operatoriams priimti jais pagrįstus sprendimus, o tai galiausiai prisideda prie sėkmingos veiklos“, – teigia įmonė.

Šiuo metu „Case IH FieldOps“ mobilioji ir internetinė programėlė yra baigiamajame kūrimo ir testavimo etape, o pilna jos versija turėtų būti prieinama jau šiais metais.

Pagrindiniai programėlės ypatumai:

Duomenų vizualizavimas: tiesioginė prieiga prie realaus laiko agronominės ir mašinų informacijos, įskaitant tikslią vietą ir darbo būklę, esamus mašinos parametrus, numatomą darbo atlikimo laiką, 24 valandų istoriją ir dar daugiau.

Mašinų analizė: naudotojai gali aktyviai stebėti mašinų būklę ir greitai nustatyti prioritetines problemas, o apie jas informuoti naudodami pritaikomus pranešimus. Galima peržiūrėti bet kurios konkrečios srities atskirų sezonų ir metų duomenis, taip padidinant veiklos efektyvumą.

Nuotolinė peržiūra kabinoje esančiame ekrane: išsamesnė mašinos stebėsena ir lengvas koordinavimas su operatoriais, įskaitant pakeitimų siūlymo funkciją.

Vienas paprastas ir išsamus sprendimas: „Case IH FieldOps“ sutelkia „AFS Connect“ platformos įrankius į vieną optimizuotą valdymo sprendimą, naudojant ūkio našumo duomenis, net ir tiems, kurie turi skirtingų markių mašinų parkus. Dėl to ūkininkai gali lengvai pasiekti savo laukų ir ūkių duomenis vienoje platformoje. Case IH FieldOps sukurta taip, kad būtų paprasta ir suprantama bet kokio lygio naudotojams.

Autorius: Karolis Petrauskas. https://agrobite.lt/agrotechnika/technologijos-ir-inovacijos/case-ih-netrukus-rinkai-pristatys-ismania-ukio-valdymo-programele .

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą