5 priežastys parduoti savo techniką per: Mascus

0

Koks jūsų prioritetas, kai norite parduoti techniką? Norite parduoti kuo greičiau, įdėdami kuo mažiau pastangų ar už geriausią įmanomą kainą? Ritchie Bros. siūlo  skirtingus pardavimo kanalus  skirtingiems poreikiams . Šiandien apibendriname mašinų pardavimo per Mascus – pirmaujančią Europos internetinių skelbimų platformą – pranašumus.

Kas yra skelbimų platforma?

Mascus yra pirmaujanti skelbimų platforma Europoje perkant ir parduodant naudotas mašinas ir sunkvežimius. Nesvarbu, ar norite parduoti statybos, žemės ūkio, transporto ar miškininkystės įrangą, tokia platforma kaip Mascus yra ideali vieta pasiekti kuo daugiau potencialių pirkėjų ( beje: daugiau nei 100 000 pirkėjų kasdien ieško mašinų Mascus svetainėje ).

Štai kaip tai veikia: galite pasirinkti mėnesinį mokestį arba fiksuotą mokestį už skelbimą ir iškart pradėti skelbti! Užtruksite tik kelias minutes, kol užpildysite išsamią mašinos skelbimo informaciją. Galite lengvai įkelti savo įrenginio nuotraukas ir vaizdo įrašus tiesiai iš savo telefono. Jei skelbimas yra internete, pirkėjai susisieks su jumis tiesiogiai ir galėsite vadovauti deryboms.

Jei norite patys parduoti mašinas, tokia svetainė kaip Mascus yra geras sprendimas jums:

1. Pasiekite milijonus pirkėjų

Štai paprastas faktas: kuo daugiau žmonių pamatys jūsų skelbimą, tuo didesnė tikimybė jį parduoti. Mascus svetainėje jūsų inventorius bus paskelbtas 37 kalbomis ir bus matomas daugiau nei 3 milijonams lankytojų per mėnesį. Pasinaudokite pasauliniu pripažintos skelbimų platformos buvimu ir pritraukite milijonus pirkėjų iš viso pasaulio!

2. Labai lengvai kurkite skelbimus

Parodykite savo mašiną aukštos kokybės skelbime Mascus! Pirkėjai visada domisi kuo daugiau sužinoti apie jūsų mašiną. Todėl turėtumėte pridėti kainą, nuotraukas, vaizdo įrašus ir visas detales, kurios daro jūsų įrangą unikalią. Tačiau jei turite daug mašinų, kurias norite parduoti, Mascus komanda gali automatiškai įkelti visą jūsų inventorių per duomenų perdavimą. Ir padaryta.

3. Kontroliuokite

Kartais tarpininko pašalinimas supaprastina bendravimo procesą. Įkeldami savo prekes į Mascus, galite nustatyti pageidaujamą kainą, o suinteresuoti pirkėjai gali tiesiogiai su jumis susisiekti telefonu, el. paštu arba WhatsApp.

4. Išmatuokite savo reklamos rezultatus

Paprasta naudoti atsargų valdymo sistema leidžia lengvai įkelti ir valdyti savo inventorių, o Mascus statistikos įrankis leidžia įvertinti reklamavimo sėkmę ir gauti įžvalgų apie skelbimų našumą. Supraskite rinkodaros išlaidų poveikį ir raskite, kas geriausiai tinka jūsų įrenginiams.

5. Gaukite pagalbos, kai reikia

Kai pasirenkate parduoti savo mašinas per Mascus, jūs kontroliuojate visą pardavimo procesą. Tačiau specializuotas Mascus klientų atstovas visada pasiruošęs padėti jums iškilus problemoms ar iškilus klausimams.

Ar galvojate, kaip naudotis Mascus?  Sužinokite daugiau .

Norite ištirti daugiau galimybių?  Visus mūsų pardavimo kanalus rasite čia . Juk tai ne tik pardavimas; kalbama apie tai, kaip pasiekti geriausią įmanomą rezultatą.

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą