POPULIARIAUSI MIŠKOVEŽIŲ PRIEKABŲ PREKĖS ŽENKLAI

0

Miškų tvarkymas ir medienos apdorojimas Lietuvoje yra nuolat plečiamas ir vystomas, o prie jo plėtros nemenkai prisideda ir ES. Lietuva – miškingas kraštas, todėl nieko nuostabaus, kad miškininkystė čia yra gana svarbi ir jos darbams skiriama daug dėmesio. Bet kokius miško darbus sunku efektyviai atlikti be specialios technikos, pavyzdžiui, miškovežių. Populiariausių prekės ženklų miškovežius Lietuvoje siūlo MASCUS, tad jei ieškote šios technikos geriausiomis kainos, būtinai čia pasižvalgykite. Tačiau, kad miškininkystės darbai būtų dar efektyvesni, kartais reikalingi ir atitinkami priedai – miškovežių priekabos. Lietuvoje paklausiausi miškovežių priekabų prekės ženklai – „Farma“, „FTG“, „Källefall“, „Kesla“, „Moheda“, „Mowi“, „Patu“, „Palms“, „Tigercat“ ir kt. Populiariausias iš jų vertėtų pristatyti plačiau.

Kesla naudotos miškovežių priekabos

Kesla medvežes priekabas ir jų gamybą nuolat atnaujina, įdiegdami naujas ar tobulindami jau esamas priekabų funkcijas. Šio gamintojo asortimente yra priekabos visoms krovimo kategorijoms – nuo 8 tonų iki 12 tonų. Naujesni modeliai pasižymi daugybe techninių patobulinimų, įskaitant ir jų modernesnį dizainą. Pagrindinis naujesnio modelio Kesla miškovežių priekabų išskirtinumas – vieno poliaus konstrukcija, kuri yra itin tvirta, pagaminta iš tvirto, aukštos kokybės plieno. Dėl tokios konstrukcijos priekaba yra ypač patvari, tačiau jos svoris gana mažas. Gamintojai akcentuoja, kad polio konstrukcija leidžia iki vieno metro pratęsti rėmą.  Be to, šie poliai gaminami atsižvelgiant į jų paskirtį – specialiai į viršų siaurėjantys poliai pagerina stabilumą ir suteikia daugiau vietos važiuojant mišku. Priekabos atramos taip pat suprojektuotos taip, kad palengvintų rąstų išdėstymą ir padėtų juos išlaikyti.

MASCUS asortimente – įvairios Kesla naudotos miškovežių priekabos ir jų modeliai: 304, 305, 10H+Farmi 5280, 110HD+925, 144ND + 316T, 203 ir kt. Skirtingi modeliai yra iš skirtingų šalių (Suomija, Austrija, Švedija), skirtingų gaminimo metų ir skirtingų techninių parametrų.

Moheda naudotos miškovežių priekabos

Moheda – bednrovė, kuri serijinę miškovežių priekabų gamybą vykdo nuo šeštojo dešimtmečio, o pagrindinę priekabos koncepciją yra patvirtinusi septintajame dešimtmetyje. Šiandien ši bendrovė vadinama FTG, tačiau gebėjimo sukurti geriausią Švedijoje miškovežių priekabą neprarado. Ilgą laiką ši bendrovė kaupė patirtį, kaip sukurti saugią ir tvarią, kokybišką priekabą, pritaikytą sunkioms klimato sąlygoms. Moheda miškovežių priekabos yra įgijusios geriausią reputaciją rinkoje. Moheda gaminiai taip pat eksportuojami į daugelį šalių, įskaitant ir Lietuvą, tačiau dėl finansinių galimybių čia dažniau mėgstama įsigyti naudotas Moheda medvežes priekabas.

Gamintojas iš tiesų yra sukaupęs vertingą patirtį miškininkystės srityje ir ta patirtis atsiskleidžia jų gaminiuose. Moheda medvežės priekabos, tai – sudėtinga gamybos technologija, rinkoje lyderiaujančios technikos pasirinkimas, ilgalaikė ekonominė nauda, saugumas ir atsakomybė, sumanūs ir pasitikėjimo verti sprendimai. FTG yra didžiausia miškovežių priekabų gamintoja Skandinavijoje.

Naudotos miškovežių priekabos Moheda – tai trijų dydžių priekabos, kurių keliamoji galia yra nuo 7 iki 10 tonų. Rinktis galima iš 6 pagrindinių modelių – nuo 4,5 iki 7 metrų. Tai skandinaviško stiliaus priekabos,  sukurtos naudojant modernias technologijas ir geriausius komponentus. Yra ir vieno rėmo priekabų – jos lanksčios ir puikiai tinkančios darbui miške. Beveik visi priekabų modeliai turi teleskopines atramines kojeles. Visi modeliai sukurti naudojant naujausią techniką, iš aukštos kokybės plieno, kad būtų pasiektas maksimalus patikimumas. Moheda medvežės priekabos sukurtos taip, kad veiksmingai padėtų miške ir labai palengvintų darbą.

MASCUS asortimente – įvairios Moheda naudotos miškovežių priekabos ir jų modeliai: 121-4WD KRAN M50, M91 KRAN K35, 100-4WD K45, 101, 11 TON + 400 KRAN, 120 4WD M50 KRAN ir kt. Skirtingi modeliai yra iš skirtingų šalių (Danija, Švedija), skirtingų gaminimo metų ir skirtingų techninių parametrų.

Palms naudotos miškovežių priekabos

Gamintojo teigimu, nesvarbu, ar technika reikalinga nuosavam ūkiui ar kasdieniam darbui miške, Palms miškovežių priekabų modelių asortimentą sudaro technika, tinkama kiekvienam poreikiui. Palms naudotos miškovežių priekabos pasižymi tokiomis savybėmis kaip ergonomiškumas, patogumas naudoti, patikimumas, aukšta kokybė ir našūs darbų rezultatai. Tai labai populiarus pasirinkimas Lietuvoje.

MASCUS asortimente – įvairios Palms naudotos miškovežių priekabos ir jų modeliai: Skogsekipage Kampanj NY, 2.42/6S, 3.52/8, 3.67/8S masser af udstyr, 4.71/8D 4 sæt kæpstokke, 5.72/10D ir kt. Skirtingi modeliai yra iš skirtingų šalių (Danija, Švedija, Austrija, Estija), skirtingų gamybos metų ir skirtingų techninių parametrų.

Naudotos medvežės priekabos, kad ir kokio gamintojo bus pasirinktos, turi būti tinkamos maksimalios keliamosios galios. Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį į priekabos rėmo išmatavimus, pakrovimo aikštelės skerspjūvio plotą, pakrovimo aikštelės ilgį, bendrą priekabos ilgį, svorį, maksimalų krano kėlimo momentą, pasisukimo kampą. Priekabos funkcionalumui ir efektyvumui svarbūs ir priekabos ratai, ašys, vairavimo ir posūkio cilindrai, rotatoriaus apkrova. MASCUS asortimente – įvairios naudotos medvežės priekabos, kurias rinkai siūlo tokie rinkoje pripažinti gamintojai kaip „Farma“, „FTG“, „Källefall“, „Kesla“, „Moheda“, „Mowi“, „Patu“, „Palms“, „Tigercat“ ir kt. Tereikia žinoti, ko ieškote!

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą