Vejos priežiūra.

PATIKIMIAUSIŲ PREKĖS ŽENKLŲ VEJAPJOVĖS

0

Norite gražaus kiemo? Tvarkingos sodybos? Išpuoselėtos aplinkos? Tam reikės įdėti pastangų, skirti laiko ir, be abejo, pasitelkti įrangą, kuri padės greičiau, lengviau ir efektyviau sutvarkyti aplinką. Viena iš tokių įrangų, būtinų šiltajam sezonui, – žoliapjovė arba vejapjovė. Tačiau dėl jų modelių, gamintojų ir techninių parametrų pirkėjų nuomonės išsiskiria. Vieni net nesvarstydami ieško ir perka naujas vejapjoves, kiti labiau linkę įsigyti naudotas žoliapjoves ar sodo traktoriukus. Tiek vienų, tiek kitų pasirinkimas labai platus, tačiau susidomėjimo vis dėlto daugiau sulaukia naudota technika. Kokių prekės ženklų naudotos vejapjovės yra laikomos patikimiausiomis ir yra paklausiausios? MASCUS įvertino metinius pardavimus ir išsiaiškino Lietuvoje paklausiausius vejapjovių, šienapjovių ir sodo traktoriukų gamintojus. Kokie jie?

Kubota sodo traktoriukai–vejapjovės

MASCUS parduodami naudoti Kubota sodo traktoriukai–vejapjovės turi nemenką lojaliausių klientų ratą –  ši technika jau kelerius metus nepraranda savo populiarumo. Pasak pirkėjų, Kubota gamina vieną iš geriausių žolės pjovimo technikų, todėl ne veltui laikoma pažangiausia žoliapjovių ir vejapjovių gamybos įmone pasaulyje. Kubota prekės ženklas kokybišką techniką ir įrangą tiekia nuo 1800 m. pabaigos.

Japonijoje įkurtos įmonės Kubota žoliapjovės, vejapjovės, sodo traktoriukai gaminami naudojant  aukščiausios kokybės medžiagų konstrukcines dalis, kad technika veiktų kuo efektyviau, geriau, sklandžiau. Galima rinktis tokią techniką, kuri tinka mažesniems ar vidutiniams plotams arba tokią, kuri pasižymi itin dideliu pajėgumu ir padeda sutvarkyti labai didelius žolės ar vejos plotus. Tinkamai pasirinkus Kubota techniką galima lengvai atlikti bet kokios apimties ir bet kokio intensyvumo aplinkos tvarkymo darbus. Šio gamintojo produktai yra tokie tvirti ir patvarūs, kad net ir naudoti išsaugoja savo funkcijas ir leidžia darbus atlikti našiau.

MASCUS siūlomi naudoti Kubota sodo traktoriukai–vejapjovės yra skirtingų kainų, pagal kiekvieno galimybes. Naudotos žoliapjovės gali kainuoti nuo 4000 eurų iki 12 000 eurų, priklausomai nuo techninių galimybių ir komplektacijos.

New Holland vejapjovės

MASCUS svetainėje esančios naudotos New Holland vejapjovės užtikrina greitą ir našų darbą. Ši technika vertinama dėl savo ištobulintų sistemų – stabdymo, apsaugos suveikimo, efektyvesnio veikimo. Tai ilgaamžiška ir kokybiška technika su puikiais techniniais duomenimis. Tinka įvairios apimties darbams.

MASCUS naudoti New Holland sodo traktoriukai–vejapjovės yra šiek tiek brangesni, jų kaina siekia apie 7 000 eurų ir daugiau. Tačiau ši technika pasižymi puikiais techniniais parametrais ir gera komplektacija.

Husqvarna sodo traktoriukai–vejapjovės

MASCUS siūlomi naudoti Husqvarna sodo traktoriukai–vejapjovės – technika, kuri vertinama dėl daugybės savo savybių. Pirmiausia, ji labai patogiai valdoma pedalais ir gali būti vairuojama abiem rankomis, o tai užtikrina komfortą ir didesnį saugumą technikos eksploatacijos metu. Lengvai apvažiuosite bet kokias pasitaikančias kliūtis, tolygiai nupjausite tiek didelius, tiek labai mažus plotus, nes ši technika manevringa, efektyvi ir puikiai dirbanti bet kokiomis sąlygomis. Kai kurios Husqvarna vejapjovės turi įdiegtas papildomas funkcijas – ne tik pjovimą, bet ir rinkimą, mulčiavimą, išmetimą.

Husqvarna sodo traktoriukai turi platų priedų (priekabos, sniego valytuvai, šluotos ir kt.) pasirinkimą, todėl gali būti naudojami įvairioms paskirtims bet kurio sezono metu. Be to, nesunku išsaugoti puikią šios technikos būklę – pjovimo diskai lengvai ir greitai nuimami be jokių įrankių. Gaminant šiuos traktorius pjovimo agregatai dažniausiai dengiami milteliniu būdu, todėl technika pasižymi didesniu patvarumu ir atsparumu korozijai.

MASCUS naudoti Husqvarna sodo traktoriukai–vejapjovės yra skirtingų kainų diapazonų. Naudotos žoliapjovės gali kainuoti vos nuo vieno tūkstančio eurų iki keliolikos tūkstančių eurų, priklausomai nuo modelio, techninių galimybių ir komplektacijos.

Ferris vejapjovės

MASCUS parduodamos naudotos Ferris vejapjovės – tai lietuvių pamėgta technika. Labai dažnai yra įsigyjami naudoti Ferris sodo traktoriukai–vejapjovės.

Ferris vejapjovės, ypač naujesni modeliai, turi patentuotą pakabų technologiją, kuri užtikrina didesnį produktyvumą. Atskiros technikos pakabos – galinė ir priekinė – leidžia patogiau ir lengviau dirbti, maksimaliai išnaudoti technikos galimybes. Sistema, kuri sušvelnina smūgius, paverčia naudotą Ferris sodo traktorių ilgaamžiškesniu. Su Ferris technika užtikrinamas tikslus pjovimas ir profesionalus rezultatas. Be to, Ferris žoliapjovės ir vejapjovės išsiskiria ir kitomis savybėmis. Ypač atidžiai įvertinti reikėtų variklio savybes – įpurškimo sistemą, degalų sunaudojimą. Kai kurie Ferris vejapjovių modeliai turi itin ergonomiškus valdymo skydelius ir komforto sistemas, pavyzdžiui, apsivertimo atveju apsaugančią konstrukciją, kokybiškas sėdynes, daiktadėžes, kuro matuoklius. Ferris vejapjovė, žoliapjovė ar sodo traktoriukas – tikra pagalbininkė reikliems naudotojams.

MASCUS svetainėje esantys naudoti Ferris sodo traktoriukai–vejapjovės yra vidutinės kainos – nors galima įsigyti ir vos kelis tūkstančius eurų siekiantį traktoriuką, tačiau norint našesnio, geresnės komplektacijos sodo traktoriuko, reikės mokėti daugiau. Vidutiniškai tokios technikos kaina yra iki 10 000 eurų. Tačiau rezultatas atperka investicijas.

Galima pirkti įvairių tipų pjovimo techniką – cilindrines, dalgines ar rotacines vejapjoves, mini traktoriukus. Bet prieš pirkdami naudotą vejapjovę, žoliapjovę ar sodo traktoriuką, rinkitės tokią techniką, kuri geriausiai atitinka jūsų poreikius. O jeigu tai padaryti sunku, visuomet galite pasidomėti ekspertų patarimais, kaip įsigyti gerą naudotą aplinkos tvarkymo techniką. Naudokitės geriausių gamintojų technika ir mėgaukitės tvarkinga, išpuoselėta aplinka!

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą