NEW HOLLAND – pasaulinis žemės ūkio technikos prekės ženklas

0

NEW HOLLAND žemės ūkio technika atspindi šiuolaikinės žemdirbystės, gyvulininkystės, pienininkystės ir mišrių ūkių poreikius. Įmonė dažnai apdovanojama už naujus gaminius, dizainą ir inovacijas. Pažangiausiomis sistemomis ir automatizacija tobulinama žemės ūkio technika vis rečiau ribojama gamtinių sąlygų, kasmet pasiekiamas vis didesnis technikos našumas.

NEW HOLLAND visada pasižymėjo technologiniu veržlumu. Šis veržlumas ypač matomas šio amžiaus  technologiniame progrese tobulinant javų kombainus. 2002 metais pasirodė 7 kartos rotorinis kombainas, kuris buvo tų metų technikos viršūnė. 2008 metais atnaujintas CR9090 kombaino modelis, kuldamas 69 t/h, tapo grūdų derliaus nuėmimo rekordininku. Jau po 6 metų CR10.90 kombaino modelis įrodė savo vertę nauju rekordu – beveik 100 t/h. Beje, rekordas nepagerintas iki šiol. 2014 metų techninis laimėjimas ypač svarbus Lietuvos klimato sąlygoms. NEW HOLLAND pirmą kartą rinkai pateikė rotorinio kombaino modelį, kuris drėgnomis sąlygomis dirba labai efektyviai. 2018 metais pasirodė CR rotorinių kombainų “Revelation” serija. Atnaujintas visas kūlimo mechanizmas ir nuo šiol jis 10 proc. našesnis už pasaulio rekordininką. Šis kombainas dar labiau pritaikytas Lietuvoje vyraujantiems permainingiems orams.

2019 metai NEW HOLLAND kompanijai prasidėjo labai dideliu technologiniu šuoliu. Po keletos testavimo metų į kombainus integruota vienintelė tokia visiškai automatinė kombaino reguliavimo sistema IntelliSenseTM. IntelliSenseTM sistema yra sukurta tam, kad operatoriui praktiškai nieko nereikėtų daryti. Kombainas išliko ne tik našiausias pasaulyje, bet ir užtikrino geriausią grūdų mėginį rinkoje, geriausią apsaugą nuo akmenų, mažiausias degalų sąnaudas.

Iš šio kombainų technologinio progreso pavyzdžio matyti visa NEW HOLLAND technikos gaminimo ideologija – dėti visas pastangas, kad ūkio darbų metu rezultatams kuo mažesnę įtaką turėtų nepalankios oro sąlygos, dirvos drėgnumas ar dažnai pasitaikančios žmogiškosios klaidos. Visa našiausio darbo atsakomybė perkeliama pažangiausiai žemės ūkio technikai. Būtent tam didžiausią dėmesį skiria NEW HOLLAND inžinieriai. Todėl labiausiai stebinantis NEW HOLLAND technikos privalumas – išskirtinis našumas bet kokiomis sąlygomis.

AB LYTAGRA oficialaus New Holland atstovo Lietuvoje Naudotos technikos vadybininko A. Pagirio pastebėjimai:

Nuolat didėjantis NEW HOLLAND populiarumas ūkininkų tarpe patvirtina, kad tai itin patikima, paprasta, mažai priežiūros reikalaujanti technika, specialiai sukurta lengvam ir našiam ūkininkavimui.

LYTAGROS įmonių grupėje įkurtas Naudotos technikos skyrius kuruoja naudotos technikos perpirkimą, vertinimą ir pardavimus. Vykstame pas ūkininkus įvertinti siūlomos parduoti technikos būklę, nustatyti jos vertę. Pastebėta, kad ūkininkai labai vertina NEW HOLLAND techniką bei stengiasi tinkamai ją prižiūrėti. Ši technika pasižymi ne tik savo patikimumu, mažomis kuro sąnaudomis, bet ir didele liekamąja verte.

NEW HOLLAND inžinieriai ir konsultantai deda daug pastangų kurdami patikimą, ekonomišką ir ilgaamžį traktorių. Todėl šie traktoriai yra paklausūs ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje. Jie vieni iš populiariausių naudotos technikos rinkoje. Tai akivaizdžiai patvirtina mūsų naudotos technikos pardavimai ūkininkams Lietuvoje ir į užsienio šalis.

Be traktorių naudotos technikos rinkoje populiarūs nedidelio pralaidumo javų kombainai. Juos įsigyja smulkūs ir vidutinio dydžio ūkiai. Kartais smulkiems ūkininkams įsigyti naują kombainą neleidžia finansinės galimybės, o panaudotas kombainas visiškai tenkina ūkio poreikius ir savo ženkliai mažesne kaina nesudaro finansinių sunkumų.

Stambesni ūkiai įsigyja didelio pralaidumo CX ar rotorinius CR naudotus javų kombainus. Esant laikiniems finansiniams sunkumams tai puiki išeitis apsirūpinti našia derliaus dorojimo technika. Ateityje, sustiprėjus ūkiui, senoji technika parduodama ir įsigyjama nauja. Tokių pavyzdžių apstu.

LYTAGROS įmonių grupė, prieš parduodant naudotą techniką, kruopščiai ją defektuoja, išsiaiškina galimus gedimus ir juos pašalina. Parduodama technika yra visiškai paruošiama darbui.

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą