„MASCUS“: PATIKIMIAUSIŲ PREKĖS ŽENKLŲ SUNKVEŽIMIAI

0

Ar šiuo metu jūsų mintyse sukasi sunkvežimiai ir jų įsigijimo procedūros? Ar jums aktualus sunkvežimių pardavimas? O gal domina naudoti sunkvežimiai verslui? Kokį prekės ženklą ir modelį geriausia pasirinkti? Kodėl taip noriai perkami populiariausi modeliai? Kodėl vis paklausesni tampa mažieji sunkvežimiai? Tikėtina, kad jei skaitoe šį straipsnį, tai bent vienas iš šių klausimų jus tikrai kankina. Skaitykite toliau ir sužinokite viską, kas svarbiausia apie sunkvežimius.

Naudoti sunkvežimiai: kuo jie patrauklūs Lietuvos pirkėjui?

Lietuviai dažnai prioritetą teikia naudotiems sunkvežimiams – vieni dėl savo ribotų finansinių galimybių, o kiti dėl sunkvežimių ilgaamžiškumo ir patikimumo ar dar kitų priežasčių. Jų yra kelios. Didelių Europos šalių, kurios finansiškai stipresnės ir kurių gyvenimo sąlygos geresnės, naudoti sunkvežimiai (kaip ir kitos transporto priemonės) būna labai geros techninės būklės. Taip pat tokiose šalyse transporto priemonių pasirinkimas būna platesnis, o jų pargabenimas – visiškai nesudėtingas. Jeigu iš tiesų domina naudoti sunkvežimiai, verta pasinaudoti MASCUS pasiūlymais.

Kokie naudoti sunkvežimiai yra populiariausi?

MAN, Iveco, Volvo – tai vieni paklausiausių, populiariausių ir mėgstamiausių sunkvežimių. Šių gamintojų asortimente ne tik naudoti sunkvežimiai, bet ir savivarčiai sunkvežimiai, mažieji sunkvežimiai, savivartės priekabos ir pan. Pirmiausia, aptarti reikėtų svarbiausius – naudotus sunkvežimius.

MAN naudoti sunkvežimiai

MAN naudoti sunkvežimiai gali būti kelių modelių. Kiekvieną iš jų vertėtų pristatyti išsamiau, kad išsirinkti tinkamiausią būtų lengviau.

TGX modelis skirtas tiek krovinių transportavimui, tiek statybų darbams. Jis gali būti puikiai eksploatuojamas greitkelyje, bet nemažiau pravartus ir statybų aikštelėje. Pagrindinės tokio sunkvežimio savybės: važiavimo komfortas, didelis sukimo momentas ir mažos degalų sąnaudos.

TGS modelis yra universalus – patikimas atliekant bet kokio pobūdžio užduotis. Jis puikiai įveikia užmiesčio kelius, žvyrą, miško takelius ir stačias nuokalnes. MAN naudoti sunkvežimiai turi galingą pavarų sistemą, lengvą konstrukciją ir įdiegtas išmaniąsias sistemas – viskas vardan efektyvumo. Savo maksimaliomis apkrovomis, didele pakrovimo talpa ir mažomis degalų sąnaudomis TGL įrodys savo vertę bet kurioje darbų srityje. Nereiktų užmiršti ir tokių sunkvežimio pranašumų kaip didelis manevringumas, nes būtent jis leidžia sėkmingai eksploatuoti techniką tiek  statybose, tiek intensyviame eisme.

TGM yra modelis su optimizuota pavara, kuri pagerina važiavimo komfortą ir sumažina degalų sąnaudas. Tinka transportavimui, komunalinei ir statybų sritims. Yra daugybė įrangos ir korpusų pasirinkimų.

MAN naudoti sunkvežimiai Mascus

Volvo naudoti sunkvežimiai

Volvo naudoti sunkvežimiai gali būti kelių modelių: FH, FM, FMX ir kt. Kiekvieną iš jų vertėtų pristatyti išsamiau, kad išsirinkti tinkamiausią būtų lengviau.

FH sunkvežimiai. Teigiama, kad šie naudoti sunkvežimiai pasižymi užduotims pritaikyta galia. Dažniausiai šis modelis pasirenkamas tolimiems gabenimams. Volvo sunkvežimiai padeda optimizuoti eksploatacinės parengties lygį ir iki minimumo sumažina degalų sąnaudas. Be to, šis modelis dar išsiskiria ir  komfortiška vairuotojo darbo aplinka.

FM sunkvežimiai. Jeigu transportavimui taikomas įemptas grafikas, šis Volvo sunkvežimio modelis puikiai tiks. Šis modelis labai komfortiškas, manevringas ir pasižymintis puikiu matomumu. Sako, kad jis bet kokią darbo dieną paverčia lengvesne ir sėkmingesne.

FMX sunkvežimiai. Tai sudėtingoms darbo sąlygoms pritaikytas Volvo sunkvežimis. Jei reikia priemonės, su kuria būtų galima įveikti sunkiausias užduotis – tiek kelyje, tiek bekelėje – šis modelis bus nepakeičiamas. Be to, jį nesunku pritaikyti sąlygoms, kuriomis jis bus eksploatuojamas.

Volvo naudoti sunkvežimiai Mascus

Iveco naudoti sunkvežimiai

Iveco naudoti sunkvežimiai gali būti kelių modelių. Patikimiausi ir paklausiausi iš jų: DAILY, STRALIS ir EUROCARGO. Kiekvieną iš jų vertėtų pristatyti išsamiau, kad išsirinkti tinkamiausią būtų lengviau.

DAILY sunkvežimiai puikiai tinka transporto užduotims. Juos galima pritaikyti atsižvelgiant į individualius lūkesčius, atsirandančius dėl konkrečios įmonės specifikos (pavyzdžiui, siuntų paskirstymas ar baldų gabenimas). Šis modelis turi labai stiprią pakabą, tad jį galima maksimaliai pakrauti.

Iveco naudoti sunkvežimiai m
Mascus
Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą