MASCUS ASORTIMENTAS: POPULIARIAUSI MEDIENOS SMULKINTUVŲ GAMINTOJAI

0

Medienos smulkintuvas – technika, kuri efektyviai naudojama ūkiniams, komunaliniams ir aplinkos priežiūros darbams. Ši technika taip pat pasirenkama ir tada, kai reikia susmulkinti nedidelės apimties medieną, kuri vėliau bus naudojama kompostui, mulčiavimui ir kitoms reikmėms. Dar smulkintuvus puikiai tinka naudoti ir tada, kai reikia susmulkinti po medžių genėjimo likusias liekanas. Be medienos smulkintuvų sunku išsiversti ir tuomet, kai reikia gaminti medžio skiedras, skirtas išgauti kurui vidaus šildymo sistemoms, žemės ūkio turizmui, šiltnamiams, mokykloms ar kitoms reikmėms. Tad technika viena, o atliktų darbų – labai daug.

Medienos smulkintuvai – tai labai efektyvi ir miško darbams reikalinga technika, tačiau kaip ją išsirinkti iš daugybės variantų? MASCUS asortimente – naudoti medienos smulkintuvai, kurie  labai populiarūs Lietuvoje. Rinkoje lyderiaujančių smulkintuvų gamintojų pristatymas – šiame straipsnyje.

Kesla naudoti medienos smulkintuvai

Kesla – miško žaliavų tvarkymo technikos gamintoja, veiklą pradėjusi 1960 metais. Per tiek laiko ištobulino savo gaminius ir rinkai pasiūlė įsigyti aukštos kokybės medienos smulkintuvus. Pirmiausia, Kesla smulkintuvai vertinami dėl to, kad turi daugybę skirtingų modelių, tinkamų montuoti ant priekabų. Tačiau šis privalumas ne vienintelis.

Naudoti medienos smulkintuvai pasižymi našumu, mažomis degalų sąnaudomis, puikiomis savybėmis dirbant bet kokiomis sąlygomis. Tai paprasto valdymo ir lengvų nustatymų technika, su kuria galima smulkinti rąstus, mažą apvalią medieną ir krūmų medieną. Kai kurie Kesla smulkintuvų modeliai, pavyzdžiui, C645 modelis, turi fiksuotą važiuoklės vilktį ir leidžia padidinti keliamąją galią. Taip pat privalumu laikoma tai, kad važiuoklę galima komplektuoti su hidrauliniu šarnyru.

MASCUS siūlomi naudoti medienos smulkintuvai Kesla – tai technika, kuri užtikrina aukštos kokybės medžio drožles ir kokybiškai atliktus darbus. Tik rinkitės kruopščiai įvertinę smulkintuvų modelius ir jų savybes.

Pezzolato naudoti medienos smulkintuvai

Pezzolatomiško technikos gamintojas, savo veiklą pradėjęs 1976 metais. Ilgai netruko, kol šio gamintojo technika įsitvirtino Europoje ir užėmė lyderio pozicijas. Kodėl? Dėl smulkintuvų kokybės, dėl įdiegtų naudingų savybių ir vertinamų techninių parametrų. Galima įsigyti tokius Pezzolato medienos smulkintuvus, kurie turi elektroninį apsaugos įtaisą, reguliuojantį paduodamos medienos kiekį pagal variklio galingumą. Tai padeda išvengti galimos žalos ir prailgina smulkintuvo eksploatavimo laiką.

Taip pat Pezzolato smulkintuvai turi labai atsakingai sukurtą komplektaciją. Įvairių išmatavimų ašmenys yra gaminami iš specialaus plieno ir atsparūs dilimui. Visos technikos dalys gaminamos pagal specialų metodą – grūdinami kompiuteriu valdomoje krosnyje. Be to, ši technika išsiskiria stabilumu, lengvu ir paprastu valdymu, kompaktiškumu. MASCUS siūlomi naudoti medienos smulkintuvai Pezzolato – patikimas, tvirtas ir kokybiškas produktas, pamėgtas visoje Europoje.

TP naudoti medienos smulkintuvai

Dar vienas populiarus miško technikos gamintojas – TP. Šio gamintojo asortimente yra aukštos klasės smulkintuvai, išsiskiriantys patikima konstrukcija ir mechanizmais, ilgaamžiškumu, produktyviu darbu ir suteikiama galimybe pasiekti našius darbų rezultatus. Šio gamintojo medienos smulkintuvai yra labai paklausūs ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Europos šalyse. Jų populiarumo priežastimis galima laikyti lengvą ir paprastą naudojimą. TP medienos smulkintuvai atitinka visus medienos smulkinimo darbams keliamus reikalavimus ir gali būti pritaikyti įvairios apimties darbams – tiek nuosavų sodų tvarkymo darbams, tiek dideliems kraštovaizdžio formavimo projektams. Kad darbai būtų atlikti kokybiškai, o technika panaudojama kuo efektyviau, yra galimybė naudoti priedus ar papildomą komplektacijos įrangą, pavyzdžiui, integruoti kablį priekabai, įmontuoti valdymo kompiuterį ar naudoti kitus papildomus elementus.

TP naudoti medienos smulkintuvai gali būti montuojami prie darbinio traktoriaus veleno, gali būti su dyzeliniu ar benzininiu varikliu, stacionarūs ir su nuosava važiuokle, pavyzdžiui ratais arba vikšrais. MASCUS siūlomi naudoti medienos smulkintuvai TP – tai technika, vertinama dėl savo aukštos kokybės komplektacijos ir funkcionalumo.

Ieškote patikimos, puikiai veikiančios, bet nebrangios miško technikos? MASCUS asortimente – populiariausių ir rinkoje pripažintų gamintojų technika: naudoti medienos smulkintuvai, naudoti miškovežiai, naudoti šakų smulkintuvai ir kt. Naudota populiariausia miško technika dabar gali būti lengviau išsirenkama ir įperkama. MASCUS siūloma naudota technika yra prižiūrėta, tvarkinga ir veikianti, bet prieš ją įsigyjant rekomenduojama įvertinti technikos aprašymą, o kilus klausimams, kreiptis į pardavėja dėl išsamesnės informacijos. Tokiu būdu bus išsirinkta tinkamiausia technika!  

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą