MARKET INSIGHT: Used Heavy Machinery and Industrial Vehicles, European Edition Q4 2020

Dėvėtos technikos ir komercinio transporto 2020 m. 4 ketvirčio rinkos apžvalga

0

Nauji metai, Naujos viltys

Nors 2020 m. daugeliui buvo sunkūs metai, naudotos sunkiosios technikos ir sunkvežimių rinka išliko stipri savo kainodara ir paklausa. Aukcionuose, kurie per kelias dienas sėkmingai persiorientavo iš gyvų aukcionų modelio į internetinius , parduodamos technikos kainos sumažėjo tik keliais procentais. Skelbimuose, pastebėjome šiek tiek ilgesnį pardavimo laikotarpį per 2020 m., tačiau taip pat tik nedideliu procentu. Apskritai naudotos sunkiosios technikos ir sunkvežimių rinka sugebėjo išlikti stipri. Vyriausybių ir bankų parama daugumoje Europos šalių prisidėjo prie teigiamų rezultatų.

2021 metų pradžioje rinkoje atsiranda optimizmo gūsis. Gamybos linijos buvo paleistos iš naujo visais pajėgumais, ir visi tikisi grįžti į įprastą verslo tempą. Mes ir 2021 m. tęsime duomenų analizę, ir periodiškai pateiksime rinkos įžvalgas.

Šioje Rinkos apžvalgos ataskaitoje, apimančioje paskutinį 2020 m.ketvirtį, atidžiau apžvelgiame naudotų vikšrinių ekskavatorių, ratinių krautuvų, žemės ūkio traktorių ir kombainų judėjimą Europos rinkoje.

Parsisiųskite visą ataskaitos versiją PDF formate ir atraskite naujausias pramonės tendencijas. Tikimės, kad šis skaitymas jums bus įdomus.

Mes tiriame naudotos technikos Europos rinkos apimties ir pirkimo paklausos tendencijas analizuodami duomenis, surinktus nuo 2019 m. per mūsų kanalus:

Keletas įdomių ataskaitos faktų:

Vikšriniai ekskavatoriai

2020 m. pradžioje pastebėjome, kad „Mascus“ šiek tiek padidėjo parduodamų prekių skelbimų, o antrą ketvirtį šiek tiek sumažėjo . Trečiąjį ketvirtį ši tendencija padidėjo, o parduodamų objektų kiekis buvo didžiausias paskutinį 2020 m. ketvirtį.

Crawler excavator listings, volume trend

5 populiariausi vikšrinių ekskavatorių prekių ženklai ir 5 populiariausios šalys, iš kurių buvo išsiųsta daugiausia pirkimo užklausų, remiantis el. Pašto užklausomis, atsiųstomis per „Mascus“ per paskutinį 2020 m. ketvirtį:

Crawler excavator, brand demand and origin of demand

Parsisiųskite visą ataskaitos versiją PDF formate.

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą