KOMPAKTIŠKI TRAKTORIAI, TINKAMIAUSI APŽELDINIMUI

0

Jeigu reikalinga mažesnio dydžio technika, kuri savo pajėgumais ir funkcijomis prilygtų didelių matmenų technikai, vertėtų pasidomėti naudotais kompaktiškais traktoriais. MASCUS ne tik siūlo įvairių funkcijų ir techninių parametrų techniką, bet ir sureitingavo gamintojus, kurių naudoti kompaktiški traktoriai yra tinkamiausi apželdinimui. Kodėl kai kurie gamintojai ir jų gaminiai yra taip gerai vertinami?

Naudoti kompaktiški traktoriai John Deere

John Deere vertinamas dėl to, kad didžiausią dėmesį skiria gaminamos technikos patikimumui, patvarumui ir našumui. Šis gamintojas, būdamas rinkoje daugiau kaip 170 metų, bet kokios technikos gamybos procese remiasi savo vertingomis žiniomis, per daugybę metų įgyta patirtimi ir įgūdžiais bei klientų atsiliepimais. Visa tai sujungus, išeina rinkoje paklausūs ir populiarūs gaminiai.

John Deere mini traktoriai priklausomai nuo jų modelio gali būti naudojami įvairiais atvejais: mažiems žemės sklypams, mažoms savivaldybių teritorijoms, parkams, zoologijos sodams. Tokiems darbams tinkami traktoriai su maža važiuokle (iki 30 AG). Taip pat šią techniką naudoja ir darbų rangovai, teritorijų prižiūrėtojai, golfo laukų, didelių parkų, hipodromų priežiūrėtojai, žemės ūkio darbininkai. Tam tinkamiausi kompaktiški traktoriukai su vidutine važiuokle (iki 44 AG). O jei bet kokios paskirties žemės plotai labai dideli, tuomet geriausia rinktis traktorių su didele važiuokle (iki 65 AG).

Kodėl šie naudoti maži traktoriai taip vertinami? Nes dauguma jų turi labai tikslią įpurškiamų degalų kiekio ir įpurškimo laiko kontrolę, kuri užtikrina optimalų veikimą ir degalų ekonomiją. Kai kuriuose traktorių modeliuose yra įmontuotas tarpinis oro aušintuvas, kuris didina technikos efektyvumą, nes leidžia į variklį patekti didesnio tankio orui. Naujesniuose modeliuose montuojama keturių varomųjų ratų važiuoklė, dviejų pedalų hidrostatinė transmisija, plati operatoriaus platforma ir labai vertinamos funkcijos, pavyzdžiui, pastovaus greičio palaikymo sistema ir atlenkiamasis apsauginis rėmas.

John Deere mini traktoriukai vertinami, nes buvo kuriami atsižvelgiant į naudotojų atsiliepimus – ne tik apie visą techniką, bet ir apie atskiras jos dalis. John Deere mažas traktoriukas užtikrina didesnį stabilumą, daugiau komforto ir galimybę atlikti daugiau darbų (nes galima prikabinti daugiau padargų).

Naudoti mini traktoriai Stiga

Stiga kompaktiški traktoriukai dažniausiai varomi patikimu vieno cilindro serijos varikliu su antivibracine sistema. Labai lengvai paleidžiama pjovimo funkcija, kuri leidžia darbą atlikti tolygiai, tiksliai ir lengvai. Su šia technika nesunku manevruoti, apeiti pasitaikančias kliūtis. Dauguma mini traktoriukų turi įmontuotą patogią sėdynę, ergonomišką valdymo skydelį, neslystantį vairą, LED žibintus. Kai kurie šio gamintojo mini traktoriukai turi patobulintą šoninio išmetimo technologiją, kuri padeda lengviau nupjauti aukštą žolę. Į standartinę komplektaciją būna įtrauktas ir mulčiavimo kaištis bei tempimo jungtis, skirta priedams prijungti. Stiga mini traktoriukai mėgstami dar ir dėl to, kad prie jų galima primontuoti sniego peilį ir paversti labai pravarčia technika žiemai.

Naudoti maži traktoriukai Cub Cadet

Cub Cadet – gamintojas, kuris žino, kad sodo darbų įrangai ir technikai labai svarbi galia, našumas, tvirtumas bei patvarumas. Šis gamintojas savo traktoriukams naudoja pasiteisinusias technologijas, diegia laiko patikrintus inžinerinius sprendimus ir derina juos su vertingiausiomis inovacijomis. Šis gamintojas siūlo plačią priedų ir aksesuarų gamą, todėl jo techniką galima drąsiai naudoti ne tik apželdinimui, bet ir įvairiems kitiems sodo ar žemės ūkio darbams.

Prieš perkant traktoriuką, pirmiausia reikia įvertinti planuojamus atlikti apželdinimo ar kitokius darbus – jų apimtis, mastą, intensyvumą, sąlygas. O tuomet reikia tinkamai pasirinkti kompaktiško traktoriaus modelį. Kiekvienas iš jų pasižymi skirtingomis techninėmis charakteristikomis, turi skirtingą komplektaciją. Atkreipti dėmesį reikėtų į maksimalią traktoriaus galią, degalų bako talpą, pavarų sistemą, pjovimo sistemą (jos našumą, pjovimo mazgus, pjovimo purkštukų funkcijas, žolės krepšio ypatumus ir kt.), važiuoklę (ratus, apsisukimo spindulius ir kt.), komforto funkcijas. Nuo mažo traktoriaus parametrų priklauso ir darbų efektyvumas, ir rezultato našumas.

Apskritai vertinant, Cub Cadet kompaktiniai traktoriukai – vienas iš geriausių sprendimų rinkoje. Būtent todėl jie ir patenka į patikimiausių ir populiariausių traktoriukų gamintojų sąrašus.

Jeigu ieškote traktoriaus, bet vis negalite apsispręsti, ką pirkti, galite pasinaudoti patarimais, kaip įsigyti gerą naudotą traktorių.  MASCUS interneto svetainėje tikrai rasite ir poreikius patenkinančius, ir lūkesčius atitinkančius kompaktiškus traktoriukus.

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą