GERIAUSI SODO TRAKTORIŲ PREKĖS ŽENKLAI MASCUS PLATFORMOJE

0

Natūralu, kad gyvenantiems nuosavame name, turintiems didelį kiemą ar didelį sodą, norisi džiaugtis gražia, tvarkinga, išpuoselėta aplinka. Ir tam būtina turėti tinkamą techniką, pavyzdžiui, sodo traktoriuką. Rinkoje yra labai daug skirtingų modelių ir variantų – užsukus į tarptautinę naudotos technikos pardavimo platformą MASCUS galima matyti, kiek daug ir kokie naudoti sodo traktoriukai ar vejapjovės yra siūlomi. Tačiau toks platus pasirinkimas kartais apsunkina sprendimo priėmimo procesą ir išsirinkti sodo traktoriuką būna sudėtinga. Kad būtų lengviau – šiame straipsnyje sužinosite, kokie yra sodo traktoriukų privalumai, kokias funkcijas jie gali atlikti, kokie prekės ženklai populiariausi Lietuvoje. Ir išsirinkti, tikėtina, bus lengviau.

Sodo traktoriukai – taupantiems laiką ir savo jėgas

Jeigu jau domitės sodo traktoriukais, tikėtina, žinote, kokią vertę jie kuria ir kokiais privalumais pasižymi. Šios technikos gamintojai išskiria, kad sodo traktoriukai buvo kurti siekiant padėti sutaupyti savo laiką (jie sutrumpina didelio kiemo ar sodo vejos pjovimo laiką) ir užtikrinti komfortą (juk važiuoti sodo traktoriumi yra daug patogiau nei stumti žoliapjovę ar darbus sode atlikti rankomis). Taip pat reikėtų išskirti, kad sodo traktoriukai veikia efektyviai (jais galima įveikti didesnį plotą su mažesnėmis pastangomis), yra universalūs (sodo traktoriukai gali būti panaudojami ne tik vejai pjauti, bet ir įvairioms kitoms užduotimis, pavyzdžiui, sniegui valyti) ir dirba itin tiksliai (traktoriukai turi tikslius valdiklius ir priedus, kurie leidžia dirbti preciziškai).

Geriausių sodo traktoriukų prekės ženklų apžvalga

MASCUS, įvertinę praeitų metų pardavimus, sudarė geriausių sodo traktoriukų gamintojų sąrašą. Rezultatai rodo, kad tarp populiariausių prekės ženklų Lietuvoje yra: John Deere, Viking, Husqvarna, Cub Cadet. Kuo jie ypatingi?

Sodo traktoriukai John Deere – puikiai tinka tiek individualiems, tiek komerciniams naudotojams. Šio prekės ženklo gaminiai išsiskiria operatoriui suteikiamu komfortu ir galimybe prijungti įvairius padargus. Naujesni modeliai yra su patobulintu, daug tvirtesniu plieniniu rėmu, todėl garantuoja maksimalų stiprumą ir patvarumą. Dėl efektyvaus degimo išsiskiria mažiau aplinkai kenksmingų medžiagų, suvartojama mažiau degalų, kas reiškia mažesnes sąnaudas. Pasirinkus naujesnio dizaino sodo traktoriuką į jį bus lengviau įlipti ir iš jo išlipti.

Klientai labai vertina tai, kad sodo traktoriukai John Deere maksimaliai užtikrina operatoriaus komfortą ir saugumą: įmontuota nauja apšvietimo sistema suteikia galimybę dirbti ilgiau, sukurta patogi kabina ir sėdynė (standartinė gili ir patogi sėdynė aukštu reguliuojamu atlošu ir pasirinktinai įsigyjamu porankiu) garantuoja operatoriaus ergonomišką sėdėseną, neleidžia operatoriui įsitempti.

MASCUS siūlomi naudoti sodo traktoriukai John Deere – įvairių dydžių, su įvairiomis (būtinomis ar papildomomis) sistemomis ir skirti įvairiems darbams atlikti.

Sodo traktoriukai Viking – tinkami įvairaus dydžio vejoms prižiūrėti ir tvarkingam aplinkos rezultatui užtikrinti. Dauguma šio gamintojo sodo traktoriukų yra skirti plotams iki 8000 m² pjauti. Didelis šios technikos privalumas – ji surenka nupjautą žolę (surinkimo konteinerio talpa gali siekti net 352 litrų). Minėtą konteinerį labai lengva ištuštinti – šis procesas automatizuotas, tad nereikia net palikti operatoriaus darbo vietos, pakanka patraukti svirtį atgal ir paspausti žemyn. Naujesniuose, labiau patobulintuose modeliuose, yra sumontuota lengvai reguliuojama sėdynė, kuri užtikrina patogią sėdėjimo padėtį operatoriui. Kai kurie Viking sodo traktoriukai turi elektromagnetinę pjovimo peilių įjungimo ir išjungimo sistemą. Didesniuose traktoriuose yra įmontuotas galingas dviejų cilindrų variklis. Bene didžiausias šių sodo traktoriukų išskirtinumas – jautri hidrostatinė pavara, leidžianti važiavimo greitį paprastai valdyti kojos pedalu. Dideli traktoriaus ratai su protektoriumi užtikrina nuolatinį sukibimą su veja.

MASCUS siūlomi naudoti sodo traktoriukai Viking – dideliam, bet kruopščiam darbui.

Sodo traktoriukai Husqvarna – idealiausias sprendimas ilgam darbui ir didelėms erdvėms. Tai labai patvari technika, kurios dauguma modelių turi galingą variklį. Su tokiais sodo traktoriukais nesunku įveikti sudėtingą reljefą, paprasta manevruoti, t. y. lengva naudotis ankštose vietose ar posūkiuose. Husqvarna turi gana stiprų pjovimo agregatą, todėl dirba labai tiksliai ir našiai. Klientai kaip privalumą įvardija ir paprastą sodo traktoriuko valdymą.

MASCUS siūlomi naudoti sodo traktoriukai Husqvarna – labai patvari ir gali lengvai įveikti sudėtingas darbo sąlygas.

Sodo traktoriukai Cub Cadet – tinkamiausi ieškantiems aiškaus valdymo ir paprasto dizaino traktoriuko. Puikus pasirinkimas, kai reikia prižiūrėti didelius plotus, manevruoti sudėtinguose posūkiuose ir sudėtingose vietovėse. Dauguma šio gamintojo sodo traktoriukų modelių turi galingą variklį, todėl lengvai susidoroja su sunkiais darbais. Be to, reguliuojama sėdynė ir paminkštinti porankiai užtikrina patogų važiavimą.

MASCUS siūlomi naudoti sodo traktoriukai Cud Cadet – galinga, patvari ir patikima technika, kurią lengva naudoti ir dar lengviau prižiūrėti.

Sodo traktoriukai Lytagra irgi yra gana paklausūs Lietuvos rinkoje. Šios stambios kompanijos paskirtis yra aprūpinti Lietuvos žemės ūkio (ir ne tik) sektorių reikiama technika ir detalėmis. Tad čia galima atrasti tiek techniką, tiek įvairias jos dalis ar detales, kurių prireikia remontuojant ar atnaujinant naudotą įvairios paskirties techniką. O MASCUS siūloma technika, įskaitant ir naudotus sodo traktoriukus, yra patikimumo ir kokybės standartus atitinkantys gaminiai. Šioje tarptautinės naudotos technikos pardavimo platformoje yra nuolat stebimos pardavimų tendencijos, nuolat atliekama analizė. Praeitų metų pirmą pusmetį populiariausi geriausi sodo traktorių gamintojai buvo John Deere, Kubota, Toro. Tačiau tokios tendencijos gana dažnai ir greitai keičiasi.

Išsirinkite iš plataus MASCUS siūlomo asortimento naudotą sodo traktoriuką ir juo naudodamiesi patogiai, lengvai, greitai ir gražiai sutvarkysite savo sodo ar kiemo aplinką. Neabejokite – sodo traktoriukai yra pelnytai laikomi gražios vejos garantu.

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą