Doosan partners with Ritchie Bros. to increase used equipment remarketing efforts in Europe

Doosan Infracore Europa ir Ritchie Bros. partnerystė padės padidinti dėvėtos technikos pardavimus Europoje

0

Mascus ir RB turto valdymo sprendimai (Asset Solutions) -Ritchie Bros. padėjo Doosan sukurti naują internetinę parduotuvę, sandėlio valdymo programą ir kt.

AMSTERDAMAS, NL (Lapkričio 18 d., 2019) – Doosan pasirinko RB turto valdymo sprendimus (Asset Solutions) – debesų pagrindu sukurtą platformą SaaS ir rinkodaros priemonių rinkinį, tam kad palaikytų savo Europos prekybininkų tinklą ir sustiprintų naudotos įrangos verslą. Ritchie Bros. pagalba Doosan šių metų pradžioje atidarė naują mobiliesiems pritaikytą naudotos įrangos svetainę: usedDoosan.com, kuri yra papildyta Sandėlio valdymo sistema ir technikos inspektavimo aplikacija. Nuo šiol Doosan Europa pirmenybę teikia Mascus kaip internetinei sunkiosios technikos pardavimų platformai, siekiant padidinti savo technikos matomumą internete.

“Mes labai džiaugiamės galėdami palaikyti savo „Doosan“ atstovus Europoje suteikdami prieigą prie moderniausių rinkodaros įrankių, taip padėdami jiems naudotos technikos versle,” pasakė Gilles Bendaoud, VP Sales & Marketing Doosan. “Naujoji sandėlio valdymo sistema padės pardavėjams centralizuoti ir valdyti naudotos įrangos atsargas platformoje, prieinamoje bet kur ir bet kada. Manome, kad tai padės mums sukurti stipresnę bendruomenę su tarpusavio prekybiniais ryšiais.”

Gilles Bendaoud tęsė, “Mes palaikome ilgalaikius ryšius su Mascus ir esame įsitikinę, kad jos patronuojanti įmonė „Ritchie Bros.“ su vietiniais biurais ir komandomis visoje Europoje suteiks mūsų atstovybėms paramą, reikalingą įgyvendinant šiuos naujus sprendimus.”

„RB Asset Solutions“ sujungia pritaikomą įrankių ir paslaugų rinkinį, kuris padeda klientams geriau valdyti, analizuoti ir parduoti savo turtą. „Doosan“ atveju tai apima atsargų valdymo sistemą (IMS), leidžiančią „Doosan“ dyleriams lengvai perduoti įrangą iš vieno pardavimo kanalo į kitą, pvz., „UsedDoosan.com“, paties platintojo internetinę parduotuvę, taip pat į daugybę „Ritchie Bros“ pardavimo kanalų, įskaitant Mascus, „Ritchie Bros. Auctioneers“, „IronPlanet“ ir „Marketplace-E“. „Doosan“ pardavėjai taip pat turi prieigą prie „Doosan“ inspektavimo app programos, taip pat įvairių daugiakalbių rinkodaros priemonių.

“„Doosanas“ yra vienas pagrindinių statybinių sunkiųjų mašinų pramonės žaidėjas ir mes džiaugiamės, kad jie pasirinko mūsų „RB Asset Solutions“ įrankius.,” sakė Rickard Krøtø, Mascus vykdomasis direktorius. “Ilgus metus bendradarbiaujame su „Doosan“ atstovybėmis, ypač su „Mascus Europe“ komanda, ir dabar turime galimybę užmegzti glaudesnius ryšius korporatyviniu lygiu ir atlikti pagrindinį vaidmenį plėtojant jų veiklą.”

Norėdami gauti daugiau informacijos apie „RB Asset Solutions“, apsilankykite rbassetsolutions.com.

Apie Ritchie Bros.:

Įkurta 1958 m., „ Ritchie Bros. Auctioneers .“ (NYSE ir TSX: RBA) yra pasaulinė turto valdymo ir disponavimo įmonė, klientams siūlanti galutinius sprendimus naudotos sunkiosios technikos, sunkvežimių ir kito turto pirkimui ir pardavimui. Veikdama daugelyje sektorių, tame tarpe statybą, transportą, žemės ūkį, energetiką, naftą ir dujas, kalnakasybą ir miškininkystę, bendrovės pardavimo kanalai yra šie: „Ritchie Bros. Auctioneers“, didžiausias pasaulyje pramonės aukcionų organizatorius, siūlo tiesioginius aukcionų renginius internetu; „ IronPlanet “ – internetinė rinka, kurioje rengiami savaitiniai aukcionai ir teikiama išimtinė „IronClad Assurance®“ įrangos būklės pažyma; „ Marketplace-E “ – kontroliuojama prekyvietė, siūlanti daugybę kainų ir laiko parinkčių; „Mascus“, pirmaujanti Europos internetinė sunkiosios technikos pardavimų platforma; ir „ Ritchie Bros. Private Treaty , siūlanti individualius pardavimo sprendimus. Bendrovės daugiakanalių pardavimo sprendimų rinkinyje taip pat yra „RB Asset Solutions“, išsami turto valdymo ir disponavimo visa apimtimi sistema. „Ritchie Bros.“ taip pat siūlo konkretiems sektoriams skirtus sprendimus, įskaitant „ GovPlanet “, „ TruckPlanet “ ir „ Kruse Energy Auctioneers “, taip pat įrangos finansavimą ir nuomą per „ Ritchie Bros. Financial Services . Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Ritchie Bros.“, apsilankykite RitchieBros.com .

Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite:

Ian Malinski
Media Relations Manager
+1.778.331.5432
CorpComm@rbauction.com

Alexander Ypeij
Communications Lead, EMEA
+31.765.242.659
aypeij@ritchiebros.com

Gauthier Dominicy
Chief Marketing Officer, Mascus
+35.850.314.2509
gauthier.dominicy@mascus.com

For investor inquiries, please contact:
Zaheed Mawani
Vice President, Investor Relations
Phone: 1.778.331.5219
zmawani@rbauction.com

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą