Siuntimo konteinerių tipai ir kurį pasirinkti

0

Jūrų transportas yra vienas iš tarptautinės prekybos ramsčių. Norint efektyviai ir saugiai atlikti šį transportavimą, naudojami gabenimo konteineriai. Šie konteineriai būna įvairių tipų ir dydžių, kurių kiekvienas turi savo ypatybes ir privalumus. Šiame straipsnyje apžvelgsime dažniausiai pasitaikančius gabenimo konteinerių tipus ir padėsime išsirinkti tinkamiausią pagal jūsų poreikius.

Pakelti konteineriai

„High Cube“ (HC) konteineriai yra aukštesni už standartinius konteinerius ir suteikia 25 % daugiau vietos saugykloje. Jie idealiai tinka dideliems ar lengviems kroviniams, pavyzdžiui, baldams, mašinoms ar elektroniniams gaminiams.

Sausos laikymo talpyklos

Sausų prekių laikymo konteineriai yra labiausiai paplitę ir naudojami gabenti įvairias prekes, tokias kaip sausas prekes, tekstilę ir chemines medžiagas. Jie yra sandarūs ir apsaugo krovinius nuo drėgmės ir stichijų.

Plokšti lentyniniai konteineriai

Plokšti lentynų konteineriai neturi šoninių sienelių ar stogo, todėl juos galima lengvai pakrauti ir iškrauti iš viršaus ar šonų. Jie idealiai tinka gabenti sunkią techniką, žemės ūkio įrangą ir kitus stambius daiktus.

Neuždengti konteineriai

Konteineriai su atviru viršumi yra panašūs į plokščių stelažų konteinerius, tačiau turi brezentą, dengiantį viršų, kad apsaugotų krovinį nuo stichijų. Jie yra geras pasirinkimas gabenant produktus, kurių nepažeis lietus ar sniegas, pavyzdžiui, metalo laužą ar medieną.

Konteineriai su anga šonuose

Į šonus atsidarantys konteineriai turi dureles ilguose šonuose, todėl krovinius lengva pakrauti ir iškrauti šakiniais krautuvais ar padėklų krautuvais. Jie idealiai tinka gabenti ant padėklų sudėtus produktus, tokius kaip dėžės, prietaisai ir statybinės medžiagos.

Tuneliniai konteineriai

Tuneliniai konteineriai turi dureles abiejuose galuose, leidžiančias transporto priemones įvažiuoti tiesiai į konteinerį. Jie idealiai tinka gabenti automobilius, motociklus ir kitas transporto priemones.

Transporto konteineriai

Transporto priemonių gabenimo konteineriai yra specialiai sukurti automobiliams, sunkvežimiams ir kitoms transporto priemonėms gabenti. Paprastai jie turi pakrovimo rampas ir suvaržymo sistemas, kad transporto priemonės nejudėtų transportavimo metu.

Sandėlių konteineriai

Sandėlių konteineriai yra mobilūs vienetai, kurie gali būti naudojami kaip laikinieji sandėliai. Jie idealiai tinka įmonėms, kurioms reikia papildomos saugyklos arba kurios yra statybvietėse.

ISO šaldymo konteineriai

ISO šaldymo konteineriai naudojami greitai gendančių produktų, tokių kaip maistas, vaistai ir cheminės medžiagos, gabenimui. Juose yra temperatūros reguliavimo sistema, kuri vežant krovinį palaiko atitinkamą temperatūrą.

Tinkamo siuntimo konteinerio pasirinkimas

Siuntimo konteinerio tipas, kurį pasirinksite, priklausys nuo jūsų konkrečių poreikių. Turite atsižvelgti į tokius veiksnius kaip prekių, kurias ketinate gabenti, rūšis, krovinio apimtis ir turimas biudžetas.

Naudoti gabenimo konteineriai

Jei turite mažą biudžetą, galbūt norėsite įsigyti naudotą gabenimo konteinerį. Yra daug geros būklės naudotų konteinerių ir jie gali būti daug pigesni nei pirkti naują konteinerį.

Mascus svetainėje turime geriausių konteinerių prekių ženklų rinkoje: Swimer Suihe , AlfaContentores ir daugelį kitų.

Sunkvežimių konteineriai

Jei reikia gabenti prekes sausuma, galite naudoti sunkvežimio konteinerį. Sunkvežimių konteineriai yra panašūs į vandenyno konteinerius, tačiau yra skirti gabenti sunkvežimiais.

Trumpai tariant, yra daug įvairių gabenimo konteinerių, atitinkančių jūsų poreikius. Pasirinkę tinkamą konteinerį, galite užtikrinti, kad Jūsų prekės bus gabenamos saugiai ir efektyviai.

Mascus svetainėje esame naudoto transporto ekspertai. Užsukite ir suraskite tai, ko ieškote, vienas iš mūsų agentų jums patars.

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą