Upload video to used equipment listings

6 patarimai, kaip nufilmuoti puikius vaizdo įrašus

0




Geriausia sunkiosios technikos pardavėjų praktika

Naudotų traktorių, ekskavatorių, sunkvežimių ar kitų mašinų pardavimas internete yra greičiausias šių dienų pardavimų procesas. Užpildyti sunkiosios technikos skelbimo detales užtruks vos kelias minutes. Pirkėjai tai gali pamatyti internetinėse prekyvietėse ir skelbimų platformose beveik akimirksniu.

Nenuvertinkite kelių paprastų dalykų, kurie padidintų jūsų galimybes parduoti techniką dar greičiau. Į savo skelbimą įtraukėte puikių nuotraukų, teisingą kainą ir visą svarbią informaciją. Ką dar reikėtų daryti?

Pirmas kontaktas su pirkėju yra Jūsų skelbimo radimas internete. Pirmasis įspūdis gali nulemti padidintą susidomėjimą arba sandorio nutraukėją . Štai kodėl vaizdo įrašų įtraukimas visada turėtų būti prioritetų sąraše, kai mašina parduodama internetu.

Video of Liebherr A904c wheeled excavator for sale on Mascus
by company Ecoglobal Machinery in Spain

Remiantis statistika, šiais laikais labiausiai naudojamas medijos turinys yra vaizdo įrašai

Forbes“ duomenimis, vaizdo įrašai yra labiausiai vartojama ir įtikinamiausia terpė internete. 79% „Forbes“ straipsnyje minimo tyrimo dalyvių atsakė, kad vaizdo įrašų skelbimai jiems atrodo aktualiausi. Didžioji dauguma pareiškė, kad jie nori sužinoti apie produktą ar paslaugą žiūrėdami vaizdo įrašus (74 proc.), o ne žiūrėdami nuotraukas (13 proc.) Ar skaitydami straipsnį (13 proc.).

Be to, ribojančių priemonių, kuriomis siekiama sustabdyti COVID-19 plitimą, metu apsilankyti įrangos aikštelėse draudžiama. Todėl demonstruoti savo įrangą vaizdo įraše verta dar labiau.

Taigi, kaip galite sukurti puikius vaizdo įrašus apie savo internetinį skelbimą, kad pirkėjai susidomėtų jūsų pasiūlymu ir nustotų ieškoti kitur?

6 patarimai, kaip nufilmuoti gerą sunkiosios technikos ar sunkvežimio vaizdo įrašą:

1.Užtikrinkite optimalias fotografavimo sąlygas: saulėta diena, tinkamas apšvietimas, mašina yra švari, turite vietos ja judėti.

2. Garsas įjungtas! Pabandykite rasti ramų laiką vaizdo įrašui įrašyti, tačiau įjunkite variklį, kad pirkėjai aiškiai girdėtų, kaip variklis veikia. Į trumpą žodinį pranešimą apie mašiną taip pat galite įtraukti keletą naudingų faktų.

3.Patartina fotografuoti peizažo režimu, kad vaizde būtų kuo daugiau detalių; ypač didelės mašinos geriau tinka peizažo tipo vaizdo įrašams nei vertikaliems.

4.Įrašydami vaizdo įrašą lėtai judinkite fotoaparatą ar telefoną, kad stebėtojai galėtų gauti išsamų technikos vaizdą (venkite telefono ar fotoaparato purtymo ar judėjimo per greitai).

5.Svarbu vaizdo įrašo trukmė: mažiau nei 1 minutė yra per trumpa, tačiau ne ilgiau nei 3 minutės.

6.Išsamus pristatymas: parodykite techniką iš visų pusių, taip pat ir salono vidų. Įtraukite svarbias detales, tokias kaip variklis, priedai, ratai ir kt. Užveskite variklį ir net atlikite keletą manevrų, jei leidžia vieta, kad technika būtų parodyta veiksme.

Paruoškite savo telefoną puikiems parduodamos technikos video filmavimams!

Ar žinojote, kad prie skelbimo įkelto į „Mascus“ galima pridėti savo mašinos vaizdo įrašą tiesiai iš telefono ar kompiuterio?

Arba galite įtraukti nuorodą į jau esamą vaizdo įrašą iš „YouTube“ ar kitų vaizdo įrašų talpinimo platformų.

Išbandykite dabar.

Įkelkite video

Dalintis
FacebookTwitterLinkedIn

Palikti komentarą